Hoca’nın affedilmesi kartelin kanına dokundu

Hoca’nın affedilmesi kartelin kanına dokundu
Milli Görüş lideri ve Refah-Yol Hükümeti Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın 28 Şubat post-modern darbe süreci gibi olağanüstü dönemde aldığı haksız hapis cezasının affedilmesi, kartel medyasının kanına dokundu. 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necde

HEP ALEYHTE YAYIN YAPTILAR
Erbakan Hoca’nın siyasete girdiği 1969 yılından beri, sürekli aleyhinde karalama kampanyası yapan kartel medyası, Erbakan’ın milli politikalarına karşı Amerika ve İsrail ağzıyla aleyhte propaganda yapmaya devam ediyor.

BANKA HORTUMCUSUNUN GAZETESİ HESAP SORDU
Cumhurbaşkanı Gül’ün önceki gün Erbakan Hoca’nın ev hapsinin affedilmesine yönelik avukatlarının başvurusunu kabul etmesi kartel medyasında eleştiri konusu oldu. Banka hortumlama ve Ergenekon’la bugünlerde başı dertte olan Aydın Doğan’ın tetikçi gazetesi Vatan, ‘Oldu mu Sayın Cumhurbaşkanı’ başlığıyla Gül’ün Hoca’yı affetmesini hazmedemedi.

Sahibinin para ödemeden banka sahibi olduğu Vatan gazetesi, ‘Kayıp Trilyon Davası’nda Gül’ün de sanık olduğunu ve Erbakan’ı affettiğini yazdı.

RADİKAL'İN BAŞLIĞI
Doğan’ın dönemsel olarak ‘darbeci’ ya da ‘özgürlükçü’ olarak yayınlanan küçük gazetesi Radikal de, Hoca’nın affıyla ilgili ‘Gül dava arkadaşını affetti!’ başlığını attı.

MİLLİYET: CEZA KAYBOLDU
Doğan’ın kan kaybeden gazetelerinden Milliyet ise ‘Necmettin Erbakan’ın cezası da kayboldu!’ başlığıyla, Gül’ün bu kararına eleştirel yaklaştı.

GÜL'ÜN ERBAKAN HOCA'YI AFFETME GEREKÇESİ 

HOCA'NIN AFFINA KUTAN BU TEPKİYİ VERDİ


MUHSİN YAZICIOĞLU, HOCA'NIN AFFEDİLMESİNİ BÖYLE DEĞERLENDİRDİ 

'ERBAKAN, SİYAH KANI TAŞIYAN ASİL BİR BEYAZDIR' 

ERBAKAN HOCA İLE İLGİLİ EN ÖNEMLİ HABERLER


habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.