Doğan’ın ‘paralı askerleri’ tek yürek

Doğan’ın ‘paralı askerleri’ tek yürek
Başbakan Erdoğan’ın, Aydın Doğan medyasının kendisine yönelik karalama kampanyasının arkasında Hilton arazisi olduğunu söylemesi üzerine, Doğan medyasında panik başladı.

Aydın Doğan’ın en büyük gazetesi olan Hürriyet’te ‘lejyoner’ görevi üstlenen yazarlar, patronlarını savunmak için bugün Başbakan Erdoğan’a saldırdı. Oktay Ekşi ve Ertuğrul Özkök’ün haftalık izin kullandığı bugün, Doğan’ın öteki ‘paralı askerleri’nden Tufan Türenç, M. Yakup Yılmaz, Ahmet Hakan Coşkun, ‘Aldatan Nuri’ lakaplı Yaşar Nuri Öztürk ve Ferai Tınç, patronları Doğan’ı savunmak için kılıçlarını çektiler.

Ağız birliği etmişçesine Hilton’dan hiç bahsetmeyen Doğan’ın ‘paralı askerleri’ bakın Başbakan’a saldırmak için bakın neler yazdılar:

TUFAN TÜRENÇ: ‘Tarihteki diktatörler bile medyayı susturamadı’ başlığıyla yazdığı yazıda Türenç, patronunun Hilton arazisini ‘hokus-pokus’ etme çabasını yazmak yerine, Başbakan’ın yolsuzlukların üstünü örtmek için kendilerine saldırdığını öne sürdü.

M. YAKUP YILMAZ: ‘Eski bir Kızılderili numarası’ başlıklı yazısında Doğan’ın küfürbaz yazarlarından Yakup Yılmaz, “BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan’ın bu kadar öfkelenmesinin bir nedeni de basını tümüyle kontrol altına alamadığını görmüş olması.” iddiasında bulundu.

AHMET HAKAN COŞKUN: ‘Ayıp ediyorsun Başbakan’ başlıklı yazısında Doğan’ın bir diğer küfürbaz yazarı Coşkun, güya kendisine ‘patronunu savunuyor’ süsü verdirtmemek için, Başbakan’ın "Senin maaşlı köşe yazarların, silahşorların var... Benim yok” sözlerinden yola çıkarak, Erdoğan’a vurdu.

Coşkun, Başbakan’a karşı "Senin maaşlı köşe yazarların, silahşorların var... Benim yok" ne demek?

Bir başbakan olarak, bir medya grubunda yazıp çizen herkesi töhmet altında bırakmaya utanmıyor musun?

Ayıp değil mi? Biz silahşor muyuz? "Maaşlı köşe yazarları", maaş aldığı kişinin silahşorluğunu yapıyorsa...

Söyler misin? Bu silahşorlar, bazen senin de okuyunca haz aldığın yazıları nasıl yazabiliyorlar? Nasıl silahşor bunlar böyle?” ifadelerini kullandı.

FERAİ TINÇ: ‘Tehdit kültürü tehdidi’ başlıklı yazısında Ferai Tınç ise, Başbakan için, "Yolsuzluk çamurunu atanlar, kendileri o çamurun içinde boğulurlar. Ve bugüne kadar atanlar da aynen bu şekilde boğulmuşlardır" diyor, göz dağı veriyor, üstü kapalı mesajlar veriyordu.” ifadelerini kullandı.

YAŞAR NURİ ÖZTÜRK: Karısını danışmanıyla aldatan, ‘Allah ile Aldatmak’ın yazarı ve ‘Aldatan Nuri’ lakaplı Yaşar Nuri Öztürk ise, patronunu savunmak için dini kullandı. ‘Allah ile aldatanların Kızılay’ı bu’ başlığıyla kaleme aldığı yazısında Öztürk,”Kızılay’a karşı ürettikleri ‘model’, kendi ifadeleriyle, şu Deniz Feneri Derneği denen soygun derneği.” ifadelerini kullandı.

YİNE 'KAHPELİK' YAPTI

AHMET HAKAN İLE İLGİLİ TÜM HABERLER 

BAŞBAKAN'I TEHDİT ETTİ, GÜLEN'İ HEDEF GÖSTERDİ 

'ALDATAN NURİ'DEN 'BEN BİLİRİM' HAVASI 

'ALDATAN NURİ' KAFAYI YEDİ İYİCE!


habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.