Bir tekme de O vurdu

Bir tekme de O vurdu
Aydın Doğan’ın Hilton arazisini parsellemek istediğinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından deşifre edilmesiyle Türkiye’nin bir numaralı gündem maddesi olan Erdoğan-Doğan kavgasının yankıları sürüyor.

Bir televizyon kanalına telefonla bağlanan Fettullah Gülen’e yakın isimlerden ve Zaman gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, Doğan’la ilgili ilginç iddialarda bulundu.

DOĞAN, REKABET İSTEMİYOR
Aydın Doğan’ın savunma haleti ruhiyesinde olduğunu söyleyen Gülerce, Doğan’ın Türkiye’de kendisiyle rekabet edilemeyecek bir medya istediğini belirtti. Gülerce, Başbakan’ın da bu durumu çok iyi bildiğini ve Deniz Feneri meselesini vesile kılarak bunu gündeme getirdiğini söyleyen Gülerce, Doğan medyasının Türkiye’de vurduğunu düşürecek, kamuoyunu istediği şekilde maniple edecek bir medya istediğine dikkat çekti.

İKİSİNDEN BİRİ KAYBEDECEK
Erdoğan-Doğan kavgasının mutlaka neticeleneceğini ifade eden Gülerce, “Ya Erdoğan kaybedecek, ya da Doğan Grubu kaybedecek ve gazetecilik yapmaya başlayacaktır” dedi.

AMAÇ BAŞBAKANI YIPRATMAK
Aydın Doğan medyası ve CHP lideri Baykal’ın amacının yolsuzlukları yapanları yakalamak değil, AK Parti ve Başbakan’ı yıpratmak istediğini söyleyen Gülerce, “Eğer demokrasiyse Aydın Doğan’a iki soru sormak istiyorum. Birincisi; Bir ülkede medyanın yüzde 40’ını elinde bulundurmak demokrasiyle nasıl bağdaşıyor? İkincisi, Hürriyet’in Ankara baskılarını görüyoruz. Hergün Melih Gökçek aleyhinde haber yapılıyor. Bunun basın özgürlüğüyle ne ilgisi var?” dedi.

AYDIN DOĞAN SKANDALIYLA İLGİLİ TÜM HABERLER

habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.