Doğan’ın silahşörlerinden bugün de tık yok

Doğan’ın silahşörlerinden bugün de tık yok
Habervaktim olarak dün bir duyuruda bulunarak, Aydın Doğan’ın Hilton arazisine konma girişimini yazacak olan Doğan Grubu yazarlarını alkışlayacağımızı ve manşet yapacağımızı duyurmuştuk.

Habervaktim olarak “255 milyon dolara alınan bir arsanın planını değiştirtip, arkasından 3 milyar dolarlık malvarlığı sahibi olmak hak mıdır? 255'e alınan arsayı, iki dilekçe yazıp, tek kuruş harcama yapmadan, 3 milyar dolarlık bir arsa haline getirmek yasalara uygun bir talep midir?” diye sormuştuk. Doğan medyası gazetecileri, bunun hak olduğunu düşünmüş olacak ki, bu konuda yine patronlarını eleştirmek yerine dikkatleri başka yerlere çekmeye çalıştılar.

Doğan’ın lejyonerleri dün olduğu gibi bugün de patronlarını savunmak için birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler. Hafta tatilleri nedeniyle dün yazı yazamayan Ertuğrul Özkök ve Oktay Ekşi de bugün diğer lejyonerlere katıldı ve ortaya ilginç yazılar çıktı.

OKTAY EKŞİ: Silahşörlerin başı Oktay Ekşi, bugünkü köşesinde, Hilton’a değinmek bir yana, Başbakan Erdoğan’ı tehdit etti ve Başbakan Tayyip Erdoğan sinirlenip bağırarak, birilerini tehdit ederek, hatta "şantaj" anlamına gelen sözler söyleyerek bizleri korkutacağını sanıyorsa haber verelim:
Kendisinin Kasımpaşa sokaklarında çember çevirdiği tarihlerde biz bu kavgaların içindeydik” ifadelerini kullandı.

ERTUĞRUL ÖZKÖK: ‘Pazarlığa oturuyorum’ başlığıyla kaleme aldığı yazıda, Doğan’ın kumandanı Ertuğrul Özkök, şehit istismarı yaptı. “O, bizleri susturmaya çalışırken, eğitim yılı açılışında bas bas bağırırken, artık her gün üç beş şehit geliyor” diye yazan Özkök, şehit ailelerin de emeklisi olduğu Emekli Sandığı arazisinin patronu tarafından Hilton arazisine dönüştürülmek istenmesini yazmadı.

BEKİR COŞKUN: Ertuğrul Özkök’ün daha önce ‘Kimse iplemiyor’ dediği, AK Parti’ye oy verenlere ‘göbeğini kaşıyan adam’ diye hakaret eden Bekir Coşkun da, Aydın Doğan’ın imdadına yetişti. Coşkun, Üstelik bu Başbakan artık gerçek kimliğini gizlemiyor; haksız-hukuksuz, demokrasiye tahammülsüz, çağdışı ve saldırgan...Ve sıra bize geldi. Sıra size de gelecek.” ifadelerini kullanan Coşkun, ‘Sıra size de gelecek’ derken kimi kast ettiğini açıklamadı. ‘Çevreci’ geçinen Coşkun, patronunun Hilton arazisini cebe indirme girişimini ise es geçti.

M. YAKUP YILMAZ:
Doğan’ın küfürbaz silahşörlerinden Mehmet Yakup Yılmaz da, “Ceketini bir omzuna atıp, sokak kabadayıları gibi "heyyyyttttt" çekmek, bir Başbakan’a yakışmaz.” diyerek, patronunu savundu.

YALÇIN DOĞAN: “Emirle yazı yazan alçaktır. Herhangi birisinin, o birisi patron olabilir, bir tanıdık olabilir, aynı dünyanın insanı olabilir, fark etmez.” ifadelerini kullanan Doğan ise, “Türkiye’de yaprak kımıldasa, demokrasiyle ilgili mangalda kül bırakmayan Olli Rehn’nin, Erdoğan’ın medyaya saldırısında çıtı çıkmıyor” diyerek, patronunun Hilton arazisi için adeta Avrupa Birliği’nden yardım istedi.

YILMAZ ÖZDİL: Doğan’ın bir diğer küfürbaz yazarı Özdil ise, “Millet yoksul, aç. Tarikatlar baş tacı. Halkın din duygularını sömüren bezirgánlar, bir taraftan "Allah, Kitap" diyor, bir taraftan memleketi peşkeş çekiyor, bir taraftan küpünü dolduruyor” ifadelerini kullanırken, patronunun yetimin hakkı olan araziyi peşkeş çekme girişimini aklının ucundan bile geçirmedi.

AHMET HAKAN COŞKUN: Doğan’ın sonradan ithal ettiği ve adeta atlı sipahi gibi patronunu savunan Ahmet Hakan Coşkun dün olduğu gibi bugün de Başbakan Erdoğan’ı eleştirdi ve “Bu ülkede, "Tayyip Erdoğan Türkiye Cumhuriyeti’nin koskoca Başbakanı ise, ben de Türkiye Cumhuriyeti’nin koskoca vatandaşıyım" diye haykırmak, bana anamın ak sütü kadar helaldir...” ifadelerini kullandı. Genelkurmay’a davet edildiği için askerlere övgüler düzen Coşkun, daha önce de postal yalayıcısı olduğunu yazmıştı. Coşkun, Hilton’a bugün de kör kaldı.

YALÇIN BAYER: Daha önce, ‘Oruç mevsimi değişsin’ diyen Doğan’ın cahil cühela yazarlarından Yalçın Bayer, bu sefer din sömürüsü yaptı. Bayer, “İslam siyaset anlayışını en iyi dile getiren ve AKP’li gençlerin elinden düşürmediği Farabi’lere, Gazzali’lere, İbn-i Haldun’lara bakmasını tavsiye ederiz. Onlar derler ki, bir yönetim dinsizlikle, imansızlıkla ayakta kalabilir ama zalimlikle, yolsuzlukla asla ayakta kalamaz.Toplumu din adına soyan dernek ve vakıfları desteklemek başbakanların işi değildir. Bunları haber yapıp toplumda duyarlılık yaratan basına tepki göstermek Başbakan’ın işi değildir” ifadelerini kullandı ama patronunun 255 milyona aldığı araziyi iki dilekçe ile 3 milyar değerlendirme girişimini ise yazmadı.

CÜNEYT ÜLSEVER: Başbakan Erdoğan yüz vermediği için hızlı bir AK Parti muhalifi kesilen ve Doğan’ın bir diğer silahşoru olan Ülsever “Değil Başbakan, padişah olsan dahi Aydın Doğan’ın gazetelerinde çalışan köşe yazarlarına hakaret edemezsin. Evet, biz Aydın Doğan’ın gazetelerinin maaşlı köşe yazarlarıyız ama asla silahşorları değiliz. Bildiğin somut bir olay varsa, isim ver” derken, Hilton’u yazmamanın silahşor olduğu anlamına geleceğine düşünemeyerek komik duruma düştü.

MEHMET ALİ BİRAND: Patronuyla röportaj yapıp aklamaya çalışan Mehmet Ali Birand ise, kavgadan Aydın Doğan’ın galip çıkacağını yazdı. Birand, “Başbakan bu ülkede çok güzel işler yaptı. Birçok politikasını bu köşe hep desteklemiştir ve desteklemeye de devam edecektir. Ancak bu konuda çok hata ediyor. Etrafındakilerin gazına geliyor.Göreceksiniz, bu kavgadan Başbakan değil, Aydın Doğan daha da güçlü çıkacaktır. Ben Aydın Doğan’a inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

HABERVAKTİM'İN NOTU: Doğan Medyası yazarlarından biri veya birileri "255 milyon dolara alınan bir arsanın planını değiştirtip, arkasından 3 milyar dolarlık malvarlığı sahibi olmak hak değildir" diye yazıp patronlarının bu girişimini eleştirsinler, habervaktim olarak 'İşte dürüst yazar' diye manşet yapmaya söz veriyoruz.

AYDIN DOĞAN İLE İLGİLİ TÜM HABERLER

DOĞAN'IN SİLAHŞÖRLERİ DÜN BUNLARI YAZMIŞTI



habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.