Dündar: Rüşvet deyip geçemeyiz!

Dündar: Rüşvet deyip geçemeyiz!
Ergenekon’un ikinci iddianamesinde BTV televizyonunun eski Haber Müdürü İlhami Yangın’ın “Çiller aleyhinde konuşmam için bana para verdi” dediği Uğur Dündar’ın, Star TV’nin dünkü haber bülteninde rüşvetle ilgili yayınla

"KENDİNİ ASMA, SADECE CEVAP VER" 

KARAKAYA: BU YANGIN SİZE KAÇA PATLADI UĞUR BEY? 

UĞUR DÜNDAR YÜZÜNDEN ŞAKAĞINA SIKARAK İNTİHAR ETTİ (VİDEO)

“RÜŞVETÇİ DEYİP GEÇEMEYİZ!”

Rüşvet alan 6 polisin tutuklanmasıyla ilgili gizli kameralarla çekilmiş görüntüler eşliğinde yayınladığı bir haberden sonra Dündar şu açıklamayı yaptı: “Rüşvetçi polis diyerek geçemeyiz. Onları bu hale getiren sistemi sorgulamalıyız. Bizler, bu polislerin çoluk çocuğu, eşlerini de düşünerek yüzlerini göstermedik. Tek temennimiz rüşvet alan polislerin parmakla gösterilecek kadar az olması.”

YANGIN’IN İDDİALARINA CEVAP VERMEDİ
Rüşvetle ilgili bu yorumu yapan Uğur Dündar, Ergenekon’un ikinci iddianamesinde İlhami Yangın’ın “Para karşılığında Arena’ya çıktım ve Çiller aleyhinde atıp tuttum” sözleriyle ilgili henüz bir yorum yapmadı. Ergenekon iddianamesinde eşinin Brezilya’ya gittiğine dair iddialara köpüren ve televizyon ekranlarından bağırıp çağıran, savcıları tehdit eden Uğur Dündar’ın neden Yangın’ın ‘Para karşılığı Arena’ya çıkıp Çiller aleyhinde atıp tuttum’ sözlerine cevap vermediği merak ediliyor. 

Süleyman Kaya-habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.