İşte Vakit muhabirinin o sorusu

İşte Vakit muhabirinin o sorusu
HSYK Üyesi Ali Suat Ertosun'un hakkındaki iddialara açıklık getirdiği toplantanın soru cevap bölümünde Vakit muhabiri İsmail Uğur'un sorusu ağır geldi. Sorunun ardından Vakit muhabirini korumalar yaka paça dışarı atmak istediler. Peki neydi o soru? İşt

Vakit muhabiri İsmail Uğur'un HSYK üyesi ALi Suat Ertosun'a yönelttiği sorunun ardından toplantı salonunu bir anda karıştı.

İŞTE O SORU

HSYK üyesi Ertosun, Vakit muhabirinin "Efendim, illegal örgüt sanıkları ile yemek yenilmesini, görüşülmesini, bir araya gelinmesini, genç hakimlere de tavsiye eder misiniz?" şeklindeki sorusuna "Sorular çok maksatlı, aslında bunlara cevap vermek istemiyorum" dedi ancak cevpa vermeye başladı. Ertosun soruyu yantılarken salonun arka tarafı bir anda karıştı.

Ertosun'un sözlerinin ardından salonda bulunan güvenlik görevlileri İsmail Uğur'u yaka paça dışarı çıkarmak istedi. Mubabir dışarı çıkarılırken diğer muhabirler tavır koyunca geri adım atıldı. 

Slonda bulunan Vakit Gazetesi Ankara Temsilcisi Serdar Arseven'in tepkisi üzerine de Ertosun: "Ben soru sormasını engelledim mi? Bu olayı bana mal etmeyin. Benim iradem dışında gerçekleşti. Dışarı çıkarılan arkadaştan da özür dilerim" dedi. 

Vakit Gazetesi muhabiri tartışmanın ardından salona alındı.

Engin KAŞDAŞ-habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.