Taraf öyle bir şey yaptı ki

Taraf öyle bir şey yaptı ki
Taraf, BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve baraberindekileri taşıyan helikopterin hvalanmasının hemen ardından NTV santralinden defalarca arandığının ortaya çıkmasını yeni bir gelişme olarak sürmanşetine taşıdı. Oysa Vakit gazetesi ve habervaktim.com konuyla

VAKİT'İN 13.06.2009 VE 29.06.2009 TARİHLİ SAYILARINDA YER ALAN HABERLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Taraf Gazetesi, bugünkü sürmanşetinde habercilik açısından ilginç bir skandala imza attı. 

Taraf, BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun da içinde bulunduğu helikopterin düşmesinin ardından ortaya çıkan skandalları bir bir aydınlatan habervaktim.com'un, 5 ay önceki haberini yeni bir gelişme olarak bugünkü sayısında sürmanşetten verdi.

Taraf'ın, "Ölüm helikopterinde 139 defa arandı" başlığıyla sürmanşetten verdiği haberde, "Cesedine 4 günde ulaşılabilen BBP lideri Yazıcıoğlu'nun, helikopteri havalanır havalanmaz NTV santralinden 139 kez arandığı ortaya çıktı" şeklindeki ifadeler dikkat çekti. 

İŞTE HABERVAKTİM'İN TAM 5 AY ÖNCE YAPTIĞI KONUYLA İLGİLİ HABER VE BELGELER

Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarını taşıyan helikopterin havalanmasının hemen ardından NTV santralinden İHA muhabiri İsmail Güneş, helikopterin pilotu Mustafa Kaya İstektepe, BBP il Başkanı, İl Başkan Yardımcısı ve hatta Yazıcıoğlu'nun bizzat dafalarca arandığına dair bilgi ve belgeleri habervaktim.com, bütün detayları ile 13.06.2009 ve 29.06.2009 tarihli haberlerinde ortaya koymuştu.

Ancak Taraf, bugün sürmanşetten verdiği haberinde "Taraf çok önemli yeni bilgilere ulaştı" diyerek okurunu yanılttı. Taraf, telefon kayıtları ve kimlerin defalarca arandığına dair bilgileri yeniymiş gibi gösterdi.  

İŞTE HABERVAKTİM'İN KONUYLA İLGİLİ HABERİ VE BELGELERİ

HABERVAKTİM.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.