Habervaktim’e “IP”li tuzak

Habervaktim’e “IP”li tuzak
Gerçek yüzlerini deşifre eden haberlerimiz karşısında iyice köşeye sıkışan “bölücü güruh”, Habervaktim’i bu kez de komplolarla yıldırmaya çalışıyor…
“Terör örgütü ve teröristbaşının propagandasını yapmakla” eleştirdiğimiz ve gizli toplantılarına katıldıkları DPI’ın PKK paravanı olduğunu ortaya çıkardığımız Cengiz Çandar, Ali Bayramoğlu, Hasan Cemal gibi isimlere arka çıkarak, Akit ve Habervaktim aleyhine imza kampanyası başlatan sözde özgürlükçü özde bölücü güruh, hayal kırıklığına uğrayıp, amaçlarına ulaşamayınca komploya başvurdu. 

İmzacılara göre, Kandil’e giderek PKK elebaşları ile röportajlar yapıp, bölücü propagandaları gazetelerinde çarşaf çarşaf yayınlayan “gazeteciler”in ki habercilik; Akit'in, PKK'yı ve destekçilerini en iyi bilen isimlerden Şemdin Sakık'ın yazdığı bir mektubu yayınlaması "hedef gösterme" idi. 

KOMPLO İMZACILARDAN 

Bu iddiadaki grubun öncüsü Ömer Faruk Gergerlioğlu, her yazılan isim ve mesleğin yayınlandığı sözde imza kampanyasına gelen “PKK’lı” ve “Kaos GL’li imzalarını, sitemiz Genel Yayın Yönetmeni Fatih Akkaya’nın attığını ileri sürdü. 

YAYIN TARAF’TAN 

Bölücülüğün tarafı olan malum gazete de bugün sürmanşetten “Kampanyaya iki PKK’lı ve bir Kaos GL’ninin imzasını Habervaktim’in müdürü eklemiş” diye haber yaptı. 

IP’Lİ TEZGAH 

Yaptığımız teknik araştırmayla, network'ümüze gizlice girildiğini tespit ettik. Büromuzun internet bağlantısı Genel Yayın Yönetmenimiz Fatih Akkaya’nın üzerine ve bağlantı adresimiz sitemiz künyesinde açıkça yazıyor. Karanlık odaklar, bilgisayarları uzaktan kumanda etme amacıyla yazılmış "trojan" adlı program aracılığıyla network’ümüze girip, Habervaktim’in IP’sini kullanmışlar. 

KILIFINA UYDURAMADILAR

BUNA KARGALAR BİLE GÜLER: HEM BÖYLE BİR TEZGAH KURACAK HEM DE KENDİ E-POSTA ADRESİMİZİ VERECEĞİZ? 

İmzacıların açtığı sitede bir kişi, “İsim, “E-Posta”,  “Şehir”, “Meslek” bölümlerine istediği bilgileri yazabiliyor ve bu bilgiler "kampanyaya bir destek daha" gibi yayınlanıyor. 

Gergerlioğlu, sözkonusu imzalar atılırken Akkaya’ya ait e-posta adresinin verildiğini de ileri sürerek “İmzaların yollandığı Akkaya’ya ait e-posta adresi habervaktim.com adresinin künyesinde de yer alıyor” dedi. Habervaktim.com’un künyesinde yer alan e-posta adresi [email protected]

Gergerlioğlu’nun iddiasının doğru kabul edilmesi halinde ortaya şu ilginç tablo çıkıyor: 

Habervaktim.com, imzacıları zor duruma bırakmak için bu imzaları atarken (!), açıkça “biz attık” der gibi [email protected] adresini verdi!!!

Bu komplonun dillerine dolanması değil de nedir?

Takdiri kamuoyuna bırakıyoruz. 

HABERVAKTİM’İN O YAYINLARI 

Habervaktim ve Akit’in medyada kimi isimlerin “özgürlük”, “insan hakları”, “barış” gibi süslü laflarla sürekli PKK ve Öcalan propagandası yaptıklarını; Cengiz Çandar, Ali Bayramoğlu, Taraf Yazarı Mithat Sancar, Hasan Cemal gibi isimlerin gizli toplantılarına katıldığı DPI’ın PKK paravanı olduğunu deşifre eden yayınları bu çevreleri hayli zor durumda bırakmıştı.  

İMRALI KAYITLARI İYİCE KUDURTTU 

Habervaktim.com son olarak teröristbaşının İmralı kayıtlarını yayınladı. Bu kayıtlar da haberlerimizi teyit ediyordu. Kayıtlarda, şimdi Kandil-İmralı arasında kuryelik yapmaktan yargılanan avukat, Öcalan’a “Cengiz Çandar’ın çok özel selam gönderdiğini” söylüyor ve Çandar’ın mesajlarını aktarıyordu. 

Bir başka kayıtta da görüşe gelen yabancı avukatın, Londra merkezli DPI görevlisi olduğu görülüyordu. Bu yabancı avukat Öcalan’a, DPI Direktörü Kerim Yıldız’dan selam ve haber getiriyordu. Sağlık durumu ile ilgili olarak, Kerim Yıldız ile birlikte AIHM’e başvuruda bulunacaklarını anlatıyordu. 

Bu resmi İmralı kayıtları da, bu isimler ve DPI ile ilgili yayınlarında Habervaktim ve Akit’i su götürmez bir şekilde haklı çıkarıyordu. 

DEŞİFRE KUDURTTU: SESİMİZİ KESMEYE ÇALIŞIYORLAR 

Cengiz Çandar, Ali Bayramoğlu gibi isimlerle, tescilli PKK sevici Ahmet Altan yönetimindeki Taraf adlı gazete, bir taraftan deşifre olmanın verdiği hırçınlıkla Akit ve Habervaktim’i hedef gösteriyor; diğer taraftan araya “hatırı sayılır isimler” koyarak yayınlarımızı durdurmaya çalışıyordu. Bu çevreler PKK propagandası, Ermenicilik ve DPI gerçeğiyle ilgili ise hiçbir açıklamada bulunamayarak, büyük bir cazgırlığa imza atıyordu. 

SON TEZGAHLARI BU 

Baskılara boyun eğmeyen Habervaktim ve Genel Yayın Yönetmenimiz Fatih Akkaya’yı terör örgütüne hedef bile gösteren bu çevrelerin son komplosu, bu “IP tezgahı” oldu. 

YILDIRAMAZLAR 

Sitemiz Yayın Yönetmeni Fatih Akkaya, yaptığı açıklamada “Yıldıramazlar. Hakkın yanındayız, bu haberlerimizde haklıyız. Şimdiye kadar yayınlarımızı durdurmamız için çeşitli girişimlerde bulundular. Kararlılığımızı görünce, aba altından sopa bile gösterdiler. Bu IP tezgahı da son oyunlarıdır. Ama biz yılmadık, yılmayacağız. Medyadaki terör örgütü sevicilerinin gerçek yüzlerini bir bir deşifre etmeye devam edeceğiz” dedi. 


Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
35 Yorum