Defne J. Foster'in nasıl öldüğünü anlattı

Defne J. Foster'in nasıl öldüğünü anlattı
Sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'ın öldüğü dairenin sahibi Kerem Halit Altan, ünlü sunucunun nasıl öldüğünü anlattı. Polis tarafından bilgisine başvurulan Altan Foster'in son akşamında neler yaptıklarına da değindi.

Caddebostan Tanzimat Sokak'taki daireden Defne Joy Foster'ın cesedinin çıkarılmasının ardından, ölü bulunduğu 3 katlı apartmanın çatı katındaki dairede oturan Kerem Halit Altan, polis nezaretinde Göztepe Polis Merkezine götürüldü.

Burada ifadesi alınan Altan, daha sonra serbest bırakıldı. Polis merkezine gelen Altan'ın 2 avukatI da, müvekkillerinin ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığını belirttiler.

Bu arada, Defne Joy Foster'ın Kerem Halit Altan ve 2 arkadaşıyla dün gece Taksim'de bir barda eğlendikleri, daha sonra Altan ile Caddebostan'daki daireye geldiği belirtildi. Altan'ın burada rahatsızlanan ve burnundan kan gelen Foster için dışarı çıkarak, yakındaki bir klinikte doktor aradığı ancak bulamadığı, daireye geri döndüğünde de Foster'ı baygın halde bulduğu öğrenildi. Bunun üzerine Altan'ın ambulans çağırdığı, gelen sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucu ise Foster'ın öldüğünün anlaşıldığı bildirildi.

AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.