“Katılmayacağım” diyenler var

“Katılmayacağım” diyenler var
28 Nisan günü Galatasaray Üniversitesi’nde basına kapalı bir toplantı düzenleyecek olan DPI’ın terör örgütü PKK’nın paravan kuruluşu olduğuyla ilgili haberlerimiz ses getiriyor…

İlk Akit Ankara Temsilcisi Yener Dönmez’in dikkat çektiği “DPI gerçeği”yle ilgili yayınlarımız sürerken, davetli listesindeki kimi isimler “toplantıya katılmayacağını” bildirdi.

PKK’nın İngiltere merkezli paravan kuruluşu DPI’ın, 28 Nisan günü GSÜ’de gerçekleştireceği toplantı için milletvekili ve gazetecilerden oluşan 32 kişiye davetiye gönderdiği öğrenildi.

Ulaştığımız davetli listesindeki isimlerin toplantıya katılmama ihtimalini gözeterek, listeyi yayınlamamış; davetli listesindeki milletvekili ve gazetecilerle görüşerek, DPI gerçeğine rağmen bu toplantıya katılıp katılmayacaklarını soracağımızı bildirmiştik.

Görüştüğümüz kimi milletvekilleri, DPI’tan davetiye aldığını ancak toplantıya katılmayacağını söyledi.

Davetli milletvekillerinden birinin de yurt dışında olduğu için toplantıya katılamayacağı öğrenildi.

BDP’LİLER TAM KADRO KATILIYOR

Davetli listesinde adları bulunan BDP’li milletvekillerinin ise toplantıda tam kadro bulunacakları edinilen bilgiler arasında.

PKK TOPLANTISI HABERİ İÇİN TIKLAYIN

Davet edilen diğer isimlerin toplantıya katılıp katılmayacakları net olarak ancak 28 Nisan günü GSÜ'ye gelip gelmemeleri sonucunda görülebilecek.

DPI’ın toplantıya katılımlarını sağlayarak, bu isimlerin saygınlığı üzerinden başka alanlara açılmak istediği, terör örgütüne hareket alanı açmaya çalıştığı ifade edilirken, skandal toplantının peşini bırakmayacak olan Habervaktim, tüm bu gerçeklere rağmen toplantıya katılacak olan isimleri bir bir deşifre edecek.


ŞEHİT AİLELERİ AYAKTA



Habervaktim.com













HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.