ODTÜ Faşizmi

ODTÜ Faşizmi
Her türlü marjinal sol örgütün rahatlıkla zemin bulabildiği ODTÜ’de dini bütün öğrencilere karşı yeni bir yasak geliştirildi…

Şu günlerde ODTÜ’de, kendilerini “ilerici” olarak lanse eden malum kaşar gruplar, yeni kayıt için gelen başörtülü öğrencilerin kampüse girişlerini engellemek istiyor.

Aynı gruplar öğrencilere yurt seçeneği sunan dini bütün çevrelerin okul önündeki çalışmalarını da engellemeye çalışıyor.

Yasak faşisti gruplar, twitter gibi sosyal paylaşım ağları üzerinde, başörtülü ve dindar öğrencilere karşı sergiledikleri bu tavırla övünüyorlar:

“Yeni kayıt olan öğrencileri iftiralarla yalanlarla kendi yurtlarında kalmaya zorlayan cemaat üyelerini ODTÜ’den kovduk

*Kayıtların yapıldığı KKM merdivenleri rengarenk

*Üniversitelerde siyaset yapmak yasaklanırken alkışlayanlar, kendi stantları kapatılınca özgürlük savaşçısı olmaya karar vermişler

*Kendilerine ‘AK Gençlik’ diyen bir grup marjinal, ODTÜ kayıtlarında stant açmaya çalıştı. ODTÜ’nün ilerici öğrencileri tarafından kovuldular …”

tivit-004.jpg

REKTÖRLÜK NEDEN ÖNLEM ALMIYOR?

Rektörlüğün, üniversitenin giriş kapılarında marjinal sol gruplarca sergilenen bu tavra karşı herhangi bir önlem almaması; dindar öğrencilere yapılan bu rezil baskıyı görmezden gelmesi tepki topluyor.

İŞTE O REZALET GÖRÜNTÜLER

BAŞÖRTÜLÜLERİ BÖYLE KOVMAK İSTEDİLER

ODTÜ Rektörü Ahmet Acar, geçtiğimiz yıl Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın milli uydumuz Göktürk-2’nin fırlatılması töreni için geldiği üniversitede ellerinde “Bilimi satan Tayyip ODTÜ’den defol” yazılı pankartlarla ortalığı savaş alanına çeviren marjinal sol gruplara mensup öğrencilerin söylemlerini kaynak göstererek “Olayların sorumlusu polistir” diye açıklama yapmasıyla büyük tepki toplamıştı.

İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYIN

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
45 Yorum