Kartel'e 'pes doğrusu' emri!

Kartel'e 'pes doğrusu' emri!
www.habervaktim.com'un yayınladığı ŞOK ses  kaydı Türkiye gündemine bomba gibi düşerken başını Doğan grubunun çektiği malum medya tek bir yerden emir almış gibi haberi aynı başlıklarla manşetlerine taşıdı. ŞOK ses kaydındaki skandal konuşmaları görme

KİM NE YAZDI?

HANGİ GAZETE NASIL GÖRDÜ-MANŞETLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

AKŞAM GAZETESİ
"Başbuğ'a illegal ses kaydı" başlığıyla haberi duyuran Akşam gazetesi, içeriği tamamen unutarak, "sızdıran subay mı, gizli servis mi?" diye sordu.

CUMHURİYET GAZETESİ
Yerli Pravda Cumhuriyet de, "Başbuğ'u da dinlemişler" başlığıyla verdiği haberinde, ses kaydı ile ilgili bilgi vermek yerine Genelkurmay Başkanlığından  yapılan açıklamayı öne çıkardı. 

GÜNEŞ GAZETESİ
"Her şeyin zamanı var" başlığıyla haberi veren Güneş güzetesi, "MGK öncesi kaset bombası" ifadesi ile de ilginç bir şaşırtmaya imza attı.

HÜRRİYET GAZETESİ
Kardelin irisi Hürriyet de, alınan emre uygun olarak "Komutanı kim dinledi?" başlığıyla duyurduğu haberinde, "MGK toplantısının hemen öncesine" dikkat çekti ve, "Sonunda bu da oldu, Başbuğ'a telekulak" ifadelerini kullandı.

MİLLİYET GAZETESİ
Sayfasını karartarak haberi veren kartel gazetesi Milleyit de, "Başbuğ'a telekulak" başlığıyla verdiği haberinde Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamadaki "montaj" ifadesini ön plana çıkardı. 

POSTA GAZETESİ
Kartelin piknik gazetesi Posata ise, "Pes vallahi" manşetini kullanarak verdiği haberinde, "Ordunun en tepesindeki isim olan Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un da yasadışı olarak dinlendiği ortaya çıktı" ifadelerini kullandı. 

RADİKAL GAZETESİ
Radikal da, Posta benzeri bir başlıkla, "Pes... Başbuğ da dinlenmiş" başlığıla manşetten verdiği haberinde, "Türkiye'de kocakulak skandallarına dün bir yenisi daha eklendi" ifadelerini kullandı ve Genelkurmay Başkanlığı'nın "montaj"lı açıklamasını ön plana çıkardı. 

SÖZCÜ GAZETESİ
Haberi büyük puntolarda duyuran Sözcü gazetesi de, "Sonunda bu da oldu, Başbuğ bile dinlenmiş" ifadesini kullandı.

HABERVAKTİM'İN GÜNDEME GETİRDİĞİ ŞOK SES KAYDINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KARTELİN DÜĞMESİNE KİM BASTI-İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYIN

GENELKURMAY BAŞKANLIĞI'NIN KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMASI İÇİN TIKLAYIN

BAŞBUĞ O KONUŞMAYI NEREDE YAPTI-HABERİ İÇİN TIKLAYIN

Engin KAŞDAŞ-habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.