FLAŞ: Bilirkişi oyunu böyle çöktü!

FLAŞ: Bilirkişi oyunu böyle çöktü!
Baykal ile Nesrin Baytok’a ait olduğu ileri sürülen yatak odası görüntüleriyle ilgili Baykal’ın avukatlarının ortaya attığı iddialar bizzat uzmanlar tarafından çürütüldü. Adli Tıp Uzmanı Sevil Atasoy, “İnceleme ancak orijinal kaset ile y

İLGİLİ HABERLER:

"BAYKAL'IN KILI, TÜYÜ" AÇIKLAMASI-TIKLAYIN

BİLİRKİŞİ OYUNU BÖYLE ÇÖKTÜ-TIKLAYIN

"DÜZMECE RAPOR" UYARISI GERÇEK ÇIKTI-TIKLAYIN

HUKUKÇULAR NE DİYOR-TIKLAYIN

BAYKAL'IN GÖRÜNTÜLERİ İNKAR ÇABASI-TIKLAYIN

BAYKAL BİLE İKNA EDİCİ BULMADI-TIKLAYIN

Konu ile ilgili NTV'de soruları cevaplayan Adli Tıp Uzmanı Sevil Atasoy, "Her türlü datanın ancak orjinalinin üzerinde inceleme yapılabilir. Bunun dışındaki bir görüntü üzerindeki inceleme delil teşkil etmez. Bunun aslının mutlaka görülmesi gerekir. El  yazısının incelenmesinde o tarihe yakın örnekler topluyorsak, karşılaştırılma yapılamıyorsa, görüntülerin de yakın zaman görüntüler olması gerekiyor. Burada da neyle neyin karşılaştırıldığını söylemek mümkün değil" dedi. 

Atasoy'un; "Bunun gerçek ya da sahte olduğunu söyleyebilmenin tek yolu bunun aslının incelenmesidir. Aslı olmadan bu sahtedir ya da gerçektir demenin imkanı yoktur" şeklindeki tespiti Baykal'ın avukatları ve Ulusal Kriminal Büro uzmanının iddialarını çürütmüş oldu. 

VATAN YAZARI MUTLU: BÖYLE YAPILMAZ 
Öte yandan konu ile ilgili soruların yöneltildiği Vatan gazetesi yazarı Mustafa Mutlu'nun, "Bunlar şimdi kalkmış, Baykal'ın bacağının kılına tüyüne bakarak rapor hazırlamışlar. Kurultay'a iki gün kala bu yapılmaz. Yapılacak olan şey aslında çok basit. Sayın Baykal çıkar ve 'görüntülerdeki kişi ben değilim' der. Bunu yaparsa ilk inanan kişi ben olurum. Ama bu yapılmıyor" şeklindeki sözleri dikkat çekti.  

habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.