Canlı yayında da çıldırttı!

Canlı yayında da çıldırttı!
Baykal'ın kaseti için 'montaj' diyen uzman Uğur Kurtulan 5N 1K'ya katıldı. Kurtalan program boyunca Cüneyt Özdemir'i çıldırttı.

İLGİLİ HABERLER:

"BAYKAL'IN KILI, TÜYÜ" AÇIKLAMASI-TIKLAYIN

BİLİRKİŞİ OYUNU BÖYLE ÇÖKTÜ-TIKLAYIN

"DÜZMECE RAPOR" UYARISI GERÇEK ÇIKTI-TIKLAYIN

HUKUKÇULAR NE DİYOR-TIKLAYIN

BAYKAL'IN GÖRÜNTÜLERİ İNKAR ÇABASI-TIKLAYIN

BAYKAL BİLE İKNA EDİCİ BULMADI-TIKLAYIN

Deniz Baykal'ın kaset skandalı her aşamasıyla gündemi sürüklemeye devam ediyor. Baykal'ın 'kaset montaj' iddiasına dayalı akıllara ziyan 'bilimsel' rapor açıklaması yeni bir polemik doğurdu. Eğlence konusu olan 'bilimsel' araştırmanın sahibi Uğur Kurtulan canlı yayında Cüneyt Özdemir'i adeta çıldırttı.

Baykal'ın avukatı dün özel bir şirket olan Ulusal Krimonoloji Bürosu Başkanı Uğur Kurtulan'la birlikte yaptığı açıklamalarda kasetteki kişilerin Baykal ve Nesrin Baytok olmadığını iddia etti. UKB Başkanı Kurtalan, yaptıkları incelemeler sonucunda kasetin montaj olduğunu öne sürdü. Ancak Kurtulan'ın açıklamalarındaki bazı detaylar hayli ilginçti. Baykal'ın kılları, baldırı, boyu posu, gradrobuna pantolununu nasıl astığı gibi detaylar Kurtulan'ın iddialarının ciddiyeti üzerinde kuşkulara yol açınca yeni bir tartışmanın kapısı aralandı.

Bu ilginç 'bilimsel' araştırmanın sahibi Uğur Kurtulan CNN Türk ekranlarında 5N 1K'da Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtladı. Aslında yanıtlamadı. Kurtulan, Özdemir'in soruları yerine kendi şarkısını söyledi. Özdemir, yer yer o kadar sinirlendi ki ne yapacağını şaşırdı, konuğuna sert çıkmaktan kendini alamadı. Kurtulan'ın basın toplantısındaki yaptığı sunumun Baykal'ı daha da zor bir duruma düşürdüğünü söyleyen Özdemir tepkisini dile getirmekten çekinmedi. Özellikle açıklamada verilen bazı detaylar Özdemir'in eleştiri oklarına hedef oldu.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.