Dürüstseniz bunu da yazın

Dürüstseniz bunu da yazın
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, ‘tarihi’ bir çıkışta bulunarak adı hep karanlık işlerle anılan, ‘dokunulmaz’ların da üstü olan ‘hiç dokunulamayan’ Aydın Doğan ile ilgili açıklamaları, Türk siyasi tarihinde medyanın

Başbakan’ın bu açıklamalarından sonra Aydın Doğan ve ‘lejyoner’ gazetecileri, Hilton arazisiyle ilgili iddialara cevap vermek yerine, Erdoğan’ın ‘basını susturmak istediği’ kolaycılığına kaçtı. 

Peki, ‘Ben, bugünlere şeref ve haysiyetimle geldim’ diyen Aydın Doğan ve ‘paralı askerleri’ neden Hilton konusunda bir açıklama yapmıyor?

“255 milyon dolara alınan bir arsanın planını değiştirtip, arkasından 3 milyar dolarlık malvarlığı sahibi olmak dürüstlük müdür?

255’e alınan arsayı, iki dilekçe yazıp, tek kuruş harcama yapmadan, 3 milyar dolarlık bir arsa haline getirmek yasalara uygun bir talep midir?” diye soran Vakit gazetesinin hukukçu yazarlarından Ali İhsan Karahasanoğlu, bugün çok önemli bir ‘Aydın Doğan’ analizi yaptı.

Doğan'ın gazetecileri dürüst davranırlarsa, söz konusu yazı ya da yazılarını burada yayınlamaya habervaktim olarak söz veriyoruz.

ALİ İHSAN KARAHASANOĞLU'NUN YAZISI İÇİN TIKLAYIN

AYDIN DOĞAN'IN 'LEJYONER' GAZETECİLERİ, PATRONLARINI BÖYLE SAVUNDU, ERDOĞAN'A BÖYLE SALDIRDI



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.