Canlı yayında Yaşar Nuri şov (VİDEO)

Canlı yayında Yaşar Nuri şov (VİDEO)
Hürriyet gazetesindeki köşesinden sağa sola savurduğu küfürlerle ün yapan ilahiyatçı Yaşar Nuri Öztürk, Haber Türk televizyonunda katıldığı Kısa Devre programında yine çok tartışılacak açıklamalarda bulundu.

YAŞAR NURİ'NİN TARTIŞILACAK AÇIKLAMALARI İÇİN TIKLAYINIZ-VİDEO

YAŞAR NURİ ÖLDÜKTEN SONRA NE OLARAK DÜNYAYA GELECEK?


Reenkarnasyon (Öldükten sonra dünyaya yeniden gelme) düşüncesi ile Kuran’ın çelişmediğini iddia eden ilahiyatçı Nuri Öztürk, “Kuran, dünyaya iki defa gelenlerden bahsedip, üçüncüsünden de bahsediyor. Demek ki iki defa gelen olmuş. Kimisi bu krediyi iki defa, kimisi üç defada tüketir” dedi.

‘TUZUM BİBERİM VAR’

Yazdığı kitapların reklamını yapan Nuri Öztürk, “Büyük İslam düşünürü İbn-i Teymiye, dinin yozlaştırıldığını söylüyor. Bugün artık türbelere yüz sürülmemesinde, mendil bağlanmamasında benim tuzum biberim var” ifadelerini kullandı.

‘ÖRTÜSÜZ NAMAZ KILINABİLİR’

Örtüsüz namaz kılınabileceğini İmam Malik’in söylediğini söyleyen Öztürk, türban ve başörtüsüyle ilgili olarak da ilginç açıklamalarda bulundu. Türbana ‘rahibe kıyafeti’ diyen Öztürk, program sunucularından birinin ‘Fettullah Gülen için ne diyorsun?’ sorusuna, “Sana ne” diye takılırken, “Ben kıvırtmam ama şahıslar üzerine konuşmam” dedi.

EYGİ’YE KÜFÜRLER YAĞDIRMIŞTI

Eşini Şahane isimli danışmanıyla aldattığı için adı ‘Aldatan Nuri’ye çıkan Nuri Öztürk, son olarak da Hürriyet gazetesindeki köşesinde Gazeteci-Yazar Mehmet Şevket Eygi’ye ağza alınmayacak ağır küfürlerde bulunmuştu.

YAŞAR NURİ, MEHMET ŞEVKET EYGİ'YE AĞIR HAKARETLERDE BULUNDU

YAŞAR NURİ ÖZTÜRK İLE İLGİLİ TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

Süleyman Kaya-İbrahim Erdem-habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.