Doğan Yayın Holding halka stüdyodan seslendi!

Doğan Yayın Holding halka stüdyodan seslendi!
Başbakan Erdoğan’ın rafineri izni vermediği için hükümet aleyhinde yayına başlayan Doğan Medya Grubu, yerel seçimler yaklaşırken hükümete karşı muhalefetini arttırdı. Doğan medyası, , Erdoğan’ın aksine halka meydanlardan değil adeta stüdyodan

DÜNDAR MI KOZLUKLU MU YALAN SÖYLÜYOR?

ROJİN’DEN İSTEDİĞİ CEVABI ALAMAMIŞTI

Üç gün TRT Şeş’de program yapan Kürt sanatçı Rojin’i stüdyoda konuk ederek ‘Başbakan’ın gerilimi arttırıcı söylemini nasıl buluyorsunuz’ diye soran ve ‘Ben politikayla ilgilenmiyorum’ cevabını alınca ‘arabesk’ bir yorumla ‘hepimiz kardeşiz’ deyip başka habere geçen Uğur Dündar, dün akşam da Tunceli’yle hükümeti vurmaya çalıştı.

VALİLİK SORUŞTURMASI
Tunceli Valiliği’nin vatandaşlara yaptığı yardımlarla ilgili olarak Yüksek Seçim Kurulu kararından sonra Valiliği soruşturmak için iki müfettiş atayan İçişleri Bakanlığı’yla ilgili haberinde, ‘AKP bakanının atadığı müfettişler Valiliği denetleyecek’ temasını işleyen Dündar, izleyenlerine ‘Bakın Vali’yi AK Parti iktidarı atıyor. AK Pati’nin bakanı kendi valisini denetleyecek’ mesajı vermeye çalıştı.

DTP’NİN YÜRÜYÜŞÜ DÜNDAR’IN HABER MALZEMESİ
Doğan Yayın Holding’in AK Parti’ye karşı olan muhalefeti, holdinge ait televizyon ve gazetelerin Tunceli’de PKK ile bağını inkar etmeyen DTP’lilerin argümanlarını öne çıkarması da dikkat çekiyor. Tunceli’de bir grup DTP’linin ‘Vali istifa’ yürüyüşünü, ‘Tunceliler Vali’ye bu şekilde tepki gösterdi’ şeklinde verdi. Protesto yürüyüşünde konuşan DTP Tunceli milletvekili Şerafettin Halis’in AK Parti hakkındaki iddiaları da Uğur Dündar’ın dün akşamki haber malzemesi oldu. 

‘HÜKÜMETİ YIKACAKMIŞ!’
Uğur Dündar’ın sunduğu Star TV’de Ergenekon Terör Örgütü (ETÖ) kapsamında yeniden tutuklanan Cumhuriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay’la ilgili haberde de, ‘Hükümeti yıkacakmış’ şeklinde alaycı ifadeler kullanılması dikkat çekti.

Başbakan Erdoğan’ın seçim meydanlarında muhalefet partileri liderlerinin yanı sıra Aydın Doğan ve medyasına yönelik eleştirilerinin altında, Doğan medyasının bir siyasi parti gibi davranarak hükümeti ve politikalarını eleştirmesinin yattığı belirtiliyor.

OKTAY EKŞİ'DEN OSMANLI'YA AĞIR HAKARETLER

SÜLEYMAN KAYA-HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.