Birand, Karayalçın için MHP’yi böyle kullandı

Birand, Karayalçın için MHP’yi böyle kullandı
Vergi hırsızlığı yaptığı ortaya çıktıktan sonra hükümete karşı muhalefet dozunu arttıran Doğan Yayın Holding, Ankara’daki belediye seçimlerini CHP ve Ergenekon destekçilerinin adayı Murat Karayalçın’a kazandırmak için büyük bir propaganda faal

GÖKÇEK: HELE BİR SEÇİM BİTSİN BİRAND'LA O ZAMAN GÖRÜŞECEĞİM 

İŞTE AYDIN DOĞAN'IN 'MUTLAKA İSTİYORUM' DEDİĞİ İLLER!

TİMİN BAŞINDA MEHMET ALİ BİRAND VAR

TRT’yi dolandırdığı için ‘dolandırıcılıktan’ 11 ay 20 gün hüküm giymiş olan Mehmet Ali Birand’ın başını çektiği propaganda timi, haber bültenlerinin neredeyse yüzde 50’sini Melih Gökçek karşıtı olarak hazırlaması dikkat çekiyor. Seçimi CHP ve diğer sol partiler ve Ergenekon destekçilerinin adayı olan Murat Karayalçın’a kazandırmak için Gökçek aleyhinde asılsız haberler yayınlayan Mehmet Ali Birand, bunun için MHP’den de takviye kuvvet sağlıyor.

HABERLERİN YÜZDE 50’Sİ GÖKÇEK KARŞITI
MHP’li Oktay Vural’ın Melih Gökçek hakkındaki iddialarını şişirerek gündemde tutan Mehmet Ali Birand’ın dün sunduğu Kanal D Haber’in haberlerinin neredeyse yüzde 50’sinden fazlası Gökçek aleyhinde oldu.

GÖKÇEK SEÇİMDEN SONRA GÖRÜŞECEK!
Mehmet Ali Birand’ın Solun adayı Karayalçın’a seçimi kazandırmak için MHP’yi de yanına alırken, Gökçek dün katıldığı Haber Türk televizyonunda “Şu anda seçim nedeniyle vaktim yok. Ama seçimlerden sonra Mehmet Ali Birand’la uğraşacağım. Sorun bakalım onun TRT’yi nasıl dolandırdığını ve sarı basın kartının neden elinden alındığını…” diye sormuştu.

HABERVAKTİM.COM


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.