Sende utanma yok mu Can!

Sende utanma yok mu Can!
Kartel gazetelerinin ve köşe yazarlarının Türkan Saylan'ın ölümü üzerinden bir yerlere yaranma gayretleri, Vakit gazetesine, habervaktim'e ve mütedeyyin kesimlere yaptıkları iğrenç saldırılarla kendisini gösteriyor. Saylan'ın ölümü üzerindeki sır perdesin

Ergenekon Terör Örgütü'ne yönelik operasyonların 12. dalgasında evi arandıktan sonra ilginç bir kampanyanın başlatılmasına neden olan ÇYDD Başkanı Türkan Saylan'ın ölümü de kartel medyası ve malum çevreler için bir saldırı malzemesi haline geldi. 

Cenazeler üzerinden dine, müslümanlara, mütedeyyin kesimlere saldırmayı meslek haline getiren çevrelerin adeta savaş açtığı yerler ise Vakit gazetesi ve habervaktim internet sitesi. 

ÖLÜMÜNÜ DE KULLANIYORLAR?

Saylan'ın 12. dalga operasyonlarından sonra hastalığının ön plana çıkartılarak ilginç bir sulandırma malzemesi olarak kullanılmasını ifşa eden Vakit gazetesi ve malum çevrelerin Saylan'ı kullandığını ortaya çıkartan habervaktim.com'a yönelik saldırılar ölümünden sonra daha da arttı. 

MİLLİYET NEYİ GİZLİYOR?

Saylan'ın, ölümündeki sır perdesini aralamak isteyen Vakit gazetesine yönelik inanılmaz bir hedef gösterme kampanyası başlatan Milliyet gazetesi, "Acaba sakladıkları bir şey mi var?" sorularını akıllarda bırakırken, tetikçi yazarları aracılığıyla da bakın habervaktim'e nasıl saldırdı..

İşte Dündar'ın, "Bunlardan utanma beklenmez" dedirten yazısı... 

"O öldü, utanıyor musunuz şimdi?

Utanıyorlar mıdır acaba şimdi? Hani o, ziyaretine gelenleri selamlamak için başını, boynunu sarıp cama çıktığında, "HAYATINI ÖRTÜ DÜŞMANLIĞINA ADADI, ÖMRÜNÜN SON DÖNEMİNDE BAŞÖRTÜ TAKMAYA MECBUR KALDI“ diye yazanlar...

"EVİ BASILDIĞINDA AĞIR HASTA GÖRÜNTÜSÜ VERMİŞTİ, TARİKATLARA SÖVERKEN İSE TURP GİBİYDİ"
diye yalan düzenler...

“Konu Müslümanlık olunca hastalığını unutuyor” diyerek onu hedef gösterenler...
“BATTANİYESİNİ ATIP KONSERE KOŞTU” başlığıyla onu kendileriyle karıştırıp takiyeci ilan edenler...

Evini basıp 20 yıllık ajandalarını götürenler...

Din, her şeyden önce vicdansa...

Yürekleri hepten çöl olmadıysa...

Şeytan ruhlarını esir almadıysa...

Vicdan azabı çekerler mi?

Bir özür dilerler mi?

* * *

(...)

Hasta halinde evinin basılması ve derneğinin yöneticilerinin, arşivinin götürülmesi, Ergenekon’un dönüm noktası oldu; soruşturmanın zihni arka planını ortaya koydu. 
“Çağdaş Yaşam”, cami duvarıydı soruşturmanın...
Saylan’a dokunulmasını kimse onaylamadı; birkaç vicdansız hariç... Onlar da bir süre insafsızlıklarıyla hatırlanacak, sonra unutulup gideceklerdir.
(...)

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.