Haberimiz Uğur Dündar'ı fena sarstı!

Haberimiz Uğur Dündar'ı fena sarstı!
Eşi ile ilgili iddialar için "ıspatlasınlar intihar ederim" dedikten sonra Vakit gazetesi tarafından yalanı ifşa edilen Uğur Dündar, habervaktim'in dünkü haberi üzerine bir şok daha geçirdi. Dündar bir önceki skandalda yaptığı gibi yine iddiaları inkar et

İŞTE HABERVAKTİM'İN GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞEN VE UĞUR DÜNDAR'I PANİKLETEN ŞOK DOSYASI

Uğur Dündar dosyasını açan habervaktim, Türkiye gündemine bomba gibi düşen şok video görüntülerini yayınladı. Hakkında çarpıcı iddiaların yer aldığı şok videonun yayınlanması üzerine panikleyen, Uğur Dündar, kartelin irisi Hürriyet gazetesinde bir açıklama yayınlattı.

Halen kendisini "Doğruların peşinde koşan bir gazeteci" olarak yutturmaya çalışan Uğur Dündar'ın açıklaması ve kullandığı ifadeler nasıl bir panik içerisinde olduğunun da göstergesi oldu.

Daha önce olduğu gibi yine iddiaları inkar eden ve "komik iftira" olarak nitelendiren Uğur Dündar'ın bu kez "intihar ederim" türünden ifadeler kullanmaması da dikkatlerden kaçmadı.

habervaktim'in ortaya çıkardığı skandal ile ilgili değişik yorumlar yapan Dündar, tehditler savurmayı da ihmal etmedi. Hedef tahtasına oturtulduğunu iddia eden Dündar, ağzını da bozarak ağır hakaretlerde bulundu.

HABERVAKTİM.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.