Can Dündar'dan Vakit'e çirkin saldırı!

Can Dündar'dan Vakit'e çirkin saldırı!
Kartel gazetesi Milliyet yazarı Can Dündar, HSYK üyesi Ali Suat Ertosun'un, hakkındaki iddialara cevap vermek için düzenlediği basın toplantısında, sorduğu sorunun ardından yaka paça dışarı atılmak istenen Vakit muhabirini provokatörlükle suçladı... Karte

ROMANTİK DARBECİ'YE GÖNDERMELER-TIKLAYINIZ

SENDE UTANMA YOK MU CAN?

Katıldığı bir televizyon programında HSYK üyesi Ertosun'un hakkındaki iddialarla ilgili sözlerine cevap veren Milliyet gazetesi yazarı Can Dündar, Vakit muhabirine yapılan iğrenç müdahale ile ilgili soruyu da cevapladı. 

"Sorduğu kişiyi kamuoyu önünde küçük düşürmeye yönelik soruların zarar verdiğini düşünüyorum" diyen Dündar, daha da ileri giderek Vakit muhabirini provokatör olmakla suçladı. Dündar, "Provokatif gazeteciliğe gerek yok. Genel olarak da yaklaşımların işin özüne de zarar verdiğini düşünüyorum. Daha sonra yayınlara baktığımda, bu sorular ortadayken bu arkadaşların sorularını görmedim. Buradan başka bir amaç peşinde olduklarını anlıyorum. Bunu da gazetecilik olarak görmüyorum" diye konuştu. 

Öte yandan Aydın Doğan'ın tetikçi yayın organları da internet siteleri aracılığıyla Vakit gazetesini ve Ertosun'a soru soran muhabiri hedef göstermekten çekinmedi. 

İğrenç bir gazetecilik örneği sergileyen kartel medyasının attığı başlıklar niyetlerini de gözler önüne serdi. Korumaların saldırısına uğrayan muhabiri görmezden gelen kartel medyası, olayla ilgili olarak Ertosun'u uyarmaya giden Vakit Ankara Temsilcisi Serdar Arseven'i saldırgan gibi yansıtması dikkatlerden kaçmadı. İşte o başlıklar: 

MİLLİYET

Vakit gazetetesi muhabiri soru sordu, ortalık karıştı

VATAN 

Vakit muhabirinin sorusu ortalığı karıştırdı

HÜRRİYET

Hedefteki isim iddiaları yanıtlarken olay çıktı; işte toplantıyı karıştıran o soru

Engin Kaşdaş-habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.