Alın size DPI

Alın size DPI
Çandarların gizli toplantılarına katıldığı DPI’ın bizzat teröristbaşı tarafından kurdurulduğu resmi belgelerle tescillendi. DPI’ın 2 numarası Catriona Mary Vine’nin Öcalan’ın avukatlığını üstlendiği ortaya çıkmıştı. Şimdi de Vine’nin İmralı’da Öcalan ile

Kayıtlarda, Öcalan’ın DPI Direktörü Kerim Yıldız’ı yakından tanıdığı anlaşılıyor. Avukat Vine ise Öcalan’a Kerim Yıldız’dan selam getirdiğini ve Yıldız’ın kendisinin şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki davalarında da elinden geleni yapacağını bildiriyor. 

DPI Direktörü Kerim’den bebek katili Öcalan’a selamlar…

Terör örgütü PKK’nın paravan yapılanmalarından DPI’ın, eşkiyabaşı Abdullah Öcalan’la bağlantıları hiçbir şüpheye yer bırakmayacak şekilde bir kez daha tescillendi.

DPI’ın tahsis ettiği avukat Catriona Vine ile müvekkili Öcalan arasındaki görüşme kayıtlarına ulaştık. Cengiz Çandar, Ali Bayramoğlu, Mithar Sancar, Yılmaz Ensarioğlu, Ahmet İnsel gibi birtakım yazar-çizer takımının gizli toplantılarına katıldığı DPI adlı paravan örgütün, bebek katili Öcalan ve PKK’nın paravan yapılanması olduğu yönündeki yayınlarımız bir kez daha doğrulanmış oldu.


Aynı zamanda Kerim Yıldız'ın Direktörlüğünü yaptığı DPI'ın iki numaralı ismi olan Avukat Vine ile Öcalan bakın neler konuşmuş…

KERİM YILDIZ-ALİ BAYRAMOĞLU-CENGİZ ÇANDAR-BDP'Lİ ATA AYNI KAREDE

DPI'cılar son olarak Galler'de basına kapalı bir toplantı düzenlemişlerdi. Toplantıya Türkiye'den BDP'liler ile Çandar, Bayramoğlu gibi isimler de katılmışlardı. İşte DPI'cıların Galler hatırası... DPI Direktörü Kerim Yıldız en solda... Cengiz Çandar ile BDP'li Ata yanyana oturuyor, en sağda. Ali Bayramoğlu ortada... 




İŞTE O TUTANAKLAR

İmralı canisi Öcalan'ın 13.01.2010 tarihinde “avukatları” ile yaptığı görüşmenin resmi tutanaklarına ulaştık. Öcalan’ın emir kipi ile hitap ettiği muhatabı saygılı bir dille yaklaşıyor müvekkiline. Öcalan’ın Vine ile ilk kez görüştüğünü anladığımız bu çarpıcı diyalogda, şunlar konuşuluyor:

Öcalan : Tanıtın kendinizi.

Avukat Vine : Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinde sizin davalarınızla ilgili olarak çalışma yapıyorum. Adım Catriona Mary Vine. KHRP’den aynı zamanda. Bu, Kürt İnsan Hakları projesinin de başında…

Öcalan : Ha, tamam, Kerim’in şeyi. Onun avukatı, Ne, Hangi ulustan.

Tercüman : İrlandalı kendisi. İrlandalı ama Londra’da çalışıyor kendisi.

Öcalan : Londra’da çalışıyor. Oldu. Tamam. Kuzey İrlanda? Güney İrlanda?

Tercüman : Yok İrlanda Cumhuriyeti. Vatandaş olarak İrlanda Cumhuriyeti, ama Londra’da çalışıyor. İnsan Hakları Mahkemesinde davaları takip ediyor.

Öcalan : Takip ediyor, anlaşıldı, tamam, oldu. Çok memnun oldum.

Vine : Bende sizinle tanıştığıma çok memnun oldum. Bay Kerim Yıldız ve Bay Mc. Miller selamlarını söylediler size.

Öcalan : Oldu.

Vine : Mc. Miller birkaç yıldır sizi görememesine rağmen sizin davanız üzerinde çalıştığını size iletmemi istedi.

Öcalan : Oldu.

Vine : Gelecekte de Kerim Yıldız ve Mc. Miller sizin davalarınız üzerinde çalışmaya devam edecekler.

Öcalan : oldu.

Vine : İstanbul’daki avukatlarınızla birlikte buradaki gözaltında bulunma şartlarınıza ilişkin olarak Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine yeni başvurularda bulunmak istiyoruz.

"DPI'CILARIN KAHREDEN GALLER HATIRASI" İÇİN TIKLAYIN

ÖCALAN AMİR BİR DİLLE “HIZLI OL” DİYOR


Elebaşı Öcalan burada araya girerek amir bir dille, ‘Hızlı evet, tabi tabi, hemen soruya başla, vakit önemli’ şeklinde uyarıda bulunuyor.

DPI DİREKTÖRÜ KERİM YILDIZ’DAN BEBEK KATİLİNE SELAMLAR..!

Kayıtlarda, Öcalan’ın DPI Direktörü Kerim Yıldız’ı yakından tanıdığı anlaşılıyor. Avukat Vine ise Öcalan’a Kerim Yıldız’dan selam getirdiğini ve Yıldız’ın kendisinin şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki davalarında da elinden geleni yapacağını bildiriyor.

İRLANDA MODELİ TUZAĞI

Türkiye'ye uluslar arası müdahale yapılması ve Kürdistan kurulmasını isteyen Kerim Yıldız'ın Direktörlüğünü yaptığı DPI'da 2. isim olarak görev alan Catriona Vine'nin “Kürtler için İrlanda Modeli” konusunda Galler Barosu'ndan eğitim almış olması da dikkat çekti. DPI'cılar son olarak Galler'de bir araya gelerek, “Bölünmüş Toplumlarda Anayasa Yapımı”nı masaya yatırmıştı. İrlanda modeli denilen modelde, İşgalci devlet işgali durdurup, söz konusu coğrafyadaki halka herhangi bir statüde bir etkinlik alanına izin veriyor!!! Öcalan, avukatı ile görüşmesinde bu konuya da vakıf olduğunu ele veriyor:

Öcalan : İrlanda üzerinde duruyorum yani. İngiltere’nin Kürdistan-İrlanda politikası arasında ilginç benzerlikler var tabi. Yani, anlayabilir, bizi biraz anlayabilir.

Vine : Belki, belki…

Öcalan'ın AİHM'deki davalarını yürüten Catriona Vine'nin DPI'daki partonu Kerim Yıldız'ın kurucusu olduğu Kurdish Human Rights Project (KHRP) - Kürt İnsan Hakları Girişimi adlı paravan yapılanmanın çalışmalarına destek verdiğini de itiraf etmiş oldu.

ÖCALAN'A AF İSTEMİŞLERDİ

PKK yanlısı karanlık yapılanmanın İngiltere'de etkin bir şekilde faaliyet göstermesi dikkat çekiyor. İngilterede etkin faaliyetlerde bulunan DPI ve KHRP İngiltere Parlamentosu'nu da etkilemeyi başarmış ve “Kürdistan” başlıklı oturum düzenlenmesini sağlamışlardı. Oturumda Bop Spink adındaki milletvekili “Birleşik Krallık'ın Kürtler'e borcu var” derken, teröristbaşı Öcalan'ın serbest bırakılması için Türkiye'ye baskı yapılması yönünde çağrılar yapılmıştı. Ocak 2010'da Öcalan'ı İmralı’da ziyaret ederek vekaletini alan DPI'ın ikinci ismi Avukat Catriona Vine'nin bu girişimi medya'da ‘İmralı Canisi'yle baş başa', ‘İmralı'ya kadın ziyaretçi', ‘Öcalan'a manken gibi avukat', ‘İngiliz avukat imralı'da', ‘Apo'nun gözü gönlü açılacak!', ‘İngiliz avukat Catriona Vine İmralı Adası'na gitti!', ‘İmralı canisi Öcalan'a İngiltere 3 Avukat gönderdi' gibi başlıklarla verilmişti. Öcalan, daha önce de AİHM'ndeki davasını takip eden avukatlarından İngiliz uyruklu Timothy Otty ile görüşmüştü.

SUS-PUS’LAR TAKIMI ŞİMDİ NE YAPACAK

PKK paravanı DPI'ın gizli toplantılarına katılan ve yazılarında sürekli teröristbaşı Öcalan özgürlüğüne kavuşmadan Kürt sorununun çözülmeyeceğini savunup, PKK'lı teröristlere genel af isteyen, ‘Yerli DPI’cıların’ bu yeni bilgiler karşısında yine sus-pus kalmaları, konuyu değiştirmek için sözde İslamcı işbirlikçileri ile Gazetemiz Akit’e yönelik açtıkları linç kampanyasına hız vermeleri bekleniyor.

İNGİLTERE PKK AŞKI

Öcalan'ın avukatı DPI'cı Catriona Vine, İngiltere-Galler Barosuna kayıtlı bir avukat. İngilizlerin Öcalan aşkı bununla da kalmıyor. DPI direktörü Kerim Yıldız ile birlikte KHRP'nin bir diğer kurucusu Mark Muller Stuart da teröristbaşı Öcalan'ın avukatlığını üstlenen İngiliz avukatlardan bir diğeriydi. Görüşmede Vine’nin Öcalan’a Miller’den özel selamlar getirdiğini öğrenmiş oluyoruz. DPI ve KHRP İngiltere'de “11, Guilford Street, London WC1N 1DH” adresinde faaliyet gösteriyor. KHRP'nin onursal başkanı İngiltere Lordlar Kamarası Üyesi Lord Eric Avebury. Öcalan 1999 yılında yakalandığı zaman yapılan sorgusunda Lord Eric Avebury ile yüzyüze görüştüğünü ifade etmişti. Avebury, Leyla Zana ile birlikte Dünya Kürt Kongresi'nin de kurucu üyesi.





Habervaktim.com


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum