O s.a.v.'nun ümmeti tek yürek olup haykırdı

O s.a.v.'nun ümmeti tek yürek olup haykırdı
Bir film çekildi, büyük bir oyunun bir perdesi daha indirildi. Bir avuç kendini bilmezin sanat kisvesi altında ve kameralar arkasında büyük haz alarak çektikleri bir film, alemlere rahmet olarak gönderilen bir Peygamberin onuruna asla zarar veremez.

Tarih boyunca çok sayıda hakarete yeltenen olmuştur sevgi ve rahmet peygamberine ancak hepsi yine tarihin tozlu raflarındaki yerini almıştır. O, ise yer yüzünde çevrilen onca filme rağmen milyarlarca kalpteki en müstesna yerini korumuştur hep... Bizim derdine düştüğümüz şey bir film hikâyesi değil sadece. Biz İslamiyet'in ayaklar altına alınıp ezilmeye kalkışılmasına ve O kutlu Peygamber (s.a.v)'e çirkin ve alçakça yapılmaya çalışılan saldırılara kalkan oluyoruz. Biz göğsünü siper edenlerin sesiyiz. Biz ayağına diken batmasına gönlümüzün asla razı olmadığı Peygamberin ümmetinin sesiyiz.

Bizden susmamızı, yutmamızı, uyumamızı isteyenler ve bekleyenler var. Bizden sesimizi kısmamızı, küreselleşmemizi, emperyalist batının uysalı olmamızı dileyenler var. Kendileri gibi civa olmamızı söyleyenler var. Hayır, "Hak geldi, batıl zail oldu" ayet-i kerimesine iman eden, bunu kendisine nişan olarak bilen Milli Gazete, SUSAMAZ, SUSMAYACAK! Herkes sussa da biz susmayacağız. Olanı ve olana karşı alınan tavırları sorgulayarak ümmete bütün hakikatleri haykırmaya devam edeceğiz. Sözkonusu İslam-ı Mubin olunca, sözkonusu Hazreti Muhammed Mustafa (s.a.v) olunca, söz konusu Hakk olunca ayağa kalkışısı asalet biliriz biz.

Ümmetinin sevgisi dalga dalga yayıldı

Şefkat peygamberinin ümmetinin, efendisine olan sevgisi meydanların şehirlerini aşarak tüm dünyaya dalga dalga yayıldı. Afrika'dan Asya'ya Peygamberi için ayağa kalkan İslam ümmeti, Müslümanları terörist, vahşi, barbar gibi gösteren Avrupa ve Amerika'nın suratına adeta tokat olup patladı. Milyonlarca Müslüman "dünyanın efendilerine" adeta şöyle haykırdı: Kapalı kapılar ardında yazdığınız vahşet oyunlarını Peygamber aşkıyla yanıp tutuşan Müslümanların sevgisi bozacak.

Bu sevgi kara tutmaz

İslam dünyası, bir sinema filmiyle tertiplenen karanlık oyuna karşı dün omuz omuza şehirlerinin meydanlarını inletti. Türkiye'de ise sadece Saadet Partisi ülke çapında Cuma namazı sonrasında protesto gösterileri düzenledi. Beyazıt Meydanı'nda ve Türkiye'nin hemen her ilinde Saadet Partisi Gençlik Kolları'nın düzenlediği gösterilerle İslam Peygamberi'ne hakarete yeltenen küresel odaklara lanet yağdırıldı.

Anlaşılmaz suskunluk

İlgili ilgisiz, önemli önemsiz her konuda televizyon mikrofonlarına açıklama yapmakta birbiriyle yarışan kabine üyesi bakanlar ve iktidar partisi sözcüleri her nedense Efendimiz (s.a.v)'e hakaret etmeye kalkışılan filmle ilgili suskunluğa gömüldü. Derin üzüntüler ve taziye mesajları ABD yönetimine bildirilirken, filme dair ya hiç açıklama olmadı ya da çok cılız kaldı. ABD medyasına konsolosluk baskını ve Büyükelçinin öldürülmesine dair taziye ilanı veren Türkiye'deki diyalog çalışmalarının hamisi çevrelerin, bu iğrenç filmle ilgili hiçbir açıklama yapmaması da dikkatlerden kaçmadı.

Milligazete

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum